5 årsjubileum!

Morten P Røviks IT-blogg_ Datasikkerhet og minnepinner

I dag den 10. mars 2011 så er det 5 år siden min første bloggpost så dagens lys.

Datasikkerhet og minnepinner het den og ble publisert min blogg på blogspot.com. Siden den gang har den den fulgt med på flyttelasset til blogg.senson.no og deretter til mortenrovik.senson.no.

Siden den gang har det blitt en drøye 80 artikler varierende i tema fra resirkulering til iPhone.

Her er noen av de mest lese igjennom tidene:

Jeg har lyst til å takk deg som har glede av å følge bloggen min for dine innspill og kommentarer. Det er disse som gjør at jeg fortsetter å skrive!

Jeg har igjennom kombinasjonen av blogg og twitter fått kontakt med journalister som har ønsket å skrive om ting jeg har vært opptatt av:

De fleste artikler jeg har skrevet har vært noe jeg har ønsket å formidle til andre. Men noen ganger er det andre veien; jeg har invitert dere lesere til å bidra. En de mest besøkte artiklene med mest engasjement var den om TV-serier:

Det er deg som besøker bloggen som jeg skriver for. Satser på følge i de neste 5 også! :-)

Takk for at du leser!

Kom gjerne med forslag til hva du ønsker at jeg skal skrive om!

3 hendelser på “5 årsjubileum!”

  1. Hei
    Gratulerer med jubileum! I anledning din velskrevne og «fremsynte» (!) blogg om sikkerhet på minnepinner tenkte jeg å tipse deg om det norskutviklede, prisbelønnte og sertifiserte produktet [hiddn] Crypto Adapter (www.hiddn.no/ca) for kryptering og sikring av ethvert USB lagringsmedium! Dette er et unikt og eksklusivt produkt som totalt endrer sikkerhetskulturen i en bedrift – installer disse OS-uavhengige og frittstående adapterene ved hver arbeidsstasjon (inkl. hjemmekontoret) og programmer dem slik at ansatte kan fritt bevege seg mellom dem med kun sitt nøkkelkort (som selvsagt holder alle kryptonøkler) og sitt lagringsmedia! Sikkert, enkelt og kostnadseffektivt.

    Ja, jeg er Markedssjefen i HDD og det er min oppgave å skryte av produktet, men jeg mener dette er noe markedet skriker etter og bør oppleve! Ta en titt, og kontakt meg gjerne dersom du er interessert i å prøve det ut selv…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen