Gode tv-serier

I går gikk jeg tom for episoder i Fringe og stilte spørsmålet på Twitter:

Tips til TVserier? Jeg er på vei til å komme til «veis ende» med Fringe SE2. Noen som har tips til serier? Har US iTunes :-)

Responsen var overveldende! Jeg fikk tips om tilsammen 41 serier! For å sile litt har jeg laget en avstemming som kan hjelpe meg og andre å velge serie.

Hjelp meg å finne den ultimate tv-serie!

Deler av resultatet av pollen

17 hendelser på “Gode tv-serier”

 1. Tror det er noe seriøst gale med pollen din, TBBT gikk ifra delt første med 11 stemmer (samme som Band of Brothers) til å kun ha 9 stemmer når Band of Brothers gikk opp til 12 stemmer.. :P

 2. Sven Thore

  Litt seint ute, så jeg får kommentere her istedet. Savner NCIS, en av mine store favoritter om dagen (kan kanskje henge sammen med at jeg likte JAG veldig godt også :-) )

  Ellers kan jo Farscape anbefales hvis man er glad i SciFi, har vel aldri gått på norsk TV såvidt jeg vet. Den er noen år gammel, men bra for det.

 3. Hmm – høres merkelig ut… Jeg gjorde noen endringer for at det skulle bli mulig å stemme på inntil 5. Kan være noe bug ifbm det kanskje. Det er en WP-plugin som lager og styrer pollene. Har ikke kontroll på motorikken her…

 4. Ingen serieliste er komplett uten Battlestar Galactica. Torchwood er urelevant hvis du ikke har med Doctor Who (2005), da storylinene i disse to seriene faktisk smelter sammen. Mens vi først snakker britisk kan vi avslutte med «Life on mars» (Britisk versjon) og «Secret diary of a call girl» (der stemningen minner litt om «Entourage» av en eller annen grunn). Anbefaler alle disse på det sterkeste.

 5. Har stemt.
  Mener at Sons of Anarchy og Weeds helt klart mangler på listen.

 6. Sopranos, Battlestar Galactica, Taken, Flash Forward og Damages er andre forslag. Personlig er Sopranos en av de soleklart beste seriene noensinne, sammen med The Wire bl.a. Taken er en sci-fi miniserie laget av Spielberg. Noe spesiell, men verdt å få med seg. Damages har så langt to sesonger, med Glen Close i en av hovedrollene. B.G. er ikke en personlig favoritt, men jeg erkjenner at den fortjener å være med i kåringen. Av komedie-serier så må jo nesten Seinfeld, Couplings og The Office (britiske utgaven) nevnes.

 7. Bra liste! Synes imidlertid Breaking Bad hadde fortjent en plass på listen. Dexter er min klare favoritt om dagen. Er også spent på Outsourced fremover.

 8. Tilbakeping: 5 årsjubileum! | Morten P Røvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen