iPhone 5 bilholder test [video]

iPhone 5 bilholder
iPhone 5 bilholder

Jeg har tidligere testet iPhone 5 passiv bilholder og var sånn passelig fornøyd med den. Jeg har nå fått en ny holder til test fra iDingz.com som jeg har brukt et par uker og som jeg er svært fornøyd med.

Dette er egentlig en universalholder som passer til andre telefoner og dingser også. Jeg viser i videoen under den med HTC Desire HD, iPod, SonyEricsson Xperia Pro Mini og en iPhone 4S.

Holderen har sugekoppfeste, men har en universalfestemekanisme som du kan bruke om du vil kjøpe et kit til å feste den til lufteventil. 

Prisen på denne holderen må sies å ha en god kost/nytte ratio. Den koster 99.- hos iDingz.com

Takk til iDingz for testeksemplar!

Har du en favorittholder til bil? Kommenter under!

10 hendelser på “iPhone 5 bilholder test [video]”

 1. Hei

  Skal bruke iPhone 5 som GPS. Vil denne holderern være bra til det?

 2. Morten P Røvik

  Hei Roger,
  Ja – jeg bruker iPhone til GPS selv. Funker glimrende.

 3. Morten P Røvik

  Det kommer an på hvor langt det er mellom deg og vinduet selvsagt. Jeg har min holder festet til et dashboardfeste så dette er ikke et problem for meg.

 4. Morten P Røvik

  Ja – den eneste modifikasjonen jeg har gjort er å feste en glatt svart plastikkskive på den med dobbeltsidig teip. Da kan den holde alle sugekoppbaserte mobilholdere.

 5. Ok. Hvis man skal ha en holder som passer uten tilpasninger så må man vel kjøpe en fra Brodit? Ser at de har kun en holder som telefonen kan være liggende men da passer ikke telefoner med beskyttelse. Takker for veldig bra svar

 6. Morten P Røvik

  Korrekt. Brodit sine holdere har (såvidt jeg vet) kun støtte for «nakne» telefoner. Derfor har jeg valgt en holder som ikke er Brodit sin, men kun dashbordfestet. Dette for å få det beste av begge verdener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen