iPhone 5 passiv bilholder: FIX2Car [video]

iPhone5 FIX2CAR bilholder
iPhone5 FIX2CAR bilholder

Siden jeg kjøpte min iPhone 5 så har jeg vært på jakt etter en bilholder til den. Jeg har tidligere brukt en Tomtom bilholder til iPhone 3, 4 og 4s og vært veldig fornøyd med den. Men med den nye passformen til iPhone 5 så passer ikke denne lenger.

For en drøy uke siden fikk jeg en forespørsel fra MyTrendyPhone.no om jeg kunne tenke med å teste noen av deres dingser. Og etter å ha bladd igjennom deres liste over tilbehør til iPhone 5 fant jeg FIX2CAR passiv holder. De har en rekke forskjellige modeller for iPhone 5 bilholdere. De har også maaange iPhone 5 deksler – såpass mange at beslutningsvegring kan oppleves :-)

Jeg vil anbefale deg å lese om MyTrendyPhone før du bestiller. Det er greit å vite at de har lager i Danmark og at det vil kunne tilkomme norsk MVA og toll på forsendelser over 200.-

Har du funnet en god bilholder for iPhone 5? Tips oss alle i kommentarfeltet!

1 hendelser på “iPhone 5 passiv bilholder: FIX2Car [video]”

  1. Tilbakeping: iPhone 5 bilholder testet [video]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen