Belk iPad Mini Case [video]

Belk - iPad Mini Case
Belk – iPad Mini Case

Jeg har lenge lett etter et godt iPad Mini Case. Er Belk iPad Mini Case det rette?

iPad Mini Smart Cover?

Jeg har lenge irritert meg over Apple sitt iPad Smart Cover. Det er ikke spesielt smart… Tidligere versjoner av coveret, for storebrødrene til Minien, hadde sterkere magneter i selve coveret og i «hengselen». For iPad Mini er magnetene såpass svake at coveret ikke holdes ordentlig fast og hengselen løsner med fare for å miste iPaden i gulvet.

Så når iDingz.com gikk på jakt for meg og kom tilbake med Belk iPad Mini Case så var jeg ikke vanskelig å be. Jeg har brukt coveret i snart en måned og har fått et godt inntrykk av kvaliteten. Det eneste negative jeg kan si om det er at stoffet som dekker flappen og deler av bakstykket fliser seg litt opp. Men til en pris av 199.- er det sammenlignet med Apple sitt Smart Cover til 329.- et klart godt kjøp.

Takk til iDingz for testeksemplar!

Har du et iPad Mini Cover du vil anbefale? Legg igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen