Jeg vant – Norges beste teknologiblogger

Hans-Petter Nygård-Hansen laget en uformell kåring av Norges beste teknologiblogger. Kåringen varte en uke og vinneren – det ble meg. Nå vet jeg at denne kåringen ikke er offisiell på noen måte, men det er moro å vinne allikevel

Jeg har blogget siden mars 2006 og har alltid mest blogget for meg selv. Har tenkt at jeg ville skrive ut noe av den kunnskapen jeg har om teknologi, og kan andre ha glede og nytte av det jeg skriver så er det fint!

Technolust

Bloggingen er også et sted hvor jeg får luftet mine teknolyster. Min teknolyst ble tent første gang da faren til bestekompisen min viste fram sin nye klokke; et mekanisk digitalt armbåndsur. Da var jeg solgt og har siden den gang siklet på alle kule dippedutter med display! Og det har ikke avtatt med årene – snarere tvert imot.

En av mine kjepphester innen teknologi er at konkurranse fremmer innovasjon. Og jeg har derfor strebet etter å belyse f.eks. mobilteknologi fra flere fronter. Og for å kunne uttale meg om de forskjellige plattformene har jeg skaffet både Androidmobiler, Windows Phone 7 mobiler og iPhone. Mitt motto: «jeg liker teknologi som virker.»

Over tiden har dere mine lesere kommet og spesielt etter at jeg hoppet på Twitter i 2008 har besøket tatt seg opp.

Videoblogging

En av de tingene som dere mine lesere tydelig har satt pris er mine videobloggposter. I disse har jeg tatt opp tema som:

 Mine videoer på youtube har blitt vist over 25 000 ganger.

Så videobloggposter er noe jeg vil fortsette med.

I krig og kjærlighet

I krig, kjærlighet og kåringer er det meste tillatt. Før sommeren avtalte jeg med Nokia Norge om at jeg skulle gi bort mitt revieweksemplar av deres Lumia 900 som jeg har testet.

Denne trekningen sammenfalt med kåringen og ga meg nok noe drahjelp i antall stemmer. Spesielt etter at mitt konkurranseinstinkt tok overhånd en kort stund og jeg sa: “vinner jeg kåringen så slenger jeg inn mitt revieweksemplar av Lumia 800 trekningen”.

Med Nokia Norges Facebookside i ryggen som ga ekstra drahjelp så gikk det veien. Takk Nokia!

Og tilslutt – takk kjære leser for din tid og dine kommentarer!

2 hendelser på “Jeg vant – Norges beste teknologiblogger”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen