Checkmark for iPhone [video]

Jeg har testet Checkmark for iPhone. Dette er en lovende oppgavehåndteringsapp som bruker stedbaserte- og tidsbaserte påminnelser.

Du kan sette Checkmark til å gi deg påminnelser:

 • Ved et bestemt tidspunkt
 • Når du ankommer et sted – du kan utsette varslingen med: 5, 10, 15, 30 og 60 minutter om ønskelig
 • Når du forlater et sted – du kan utsette varslingen med: 5, 10, 15, 30 og 60 minutter om ønskelig

Jeg ser frem til å følge denne apper videre – den har potensiale!

Oppmuntrer du meg i kommentarfeltet eller tvitrer eller Liker så øker du sannsynligheten for at jeg fortsetter å lage de!

Hvilken oppgaveapp er din favoritt?

Reklamefilmen for Checkmark er ganske morsom! Don’t be the you before – be like you now!

Checkmark – Available in the App Store now! from Snowman on Vimeo.

11 hendelser på “Checkmark for iPhone [video]”

 1. Jeg bruker faktisk Evernote. Lager en notat for hver uke, eventuelt egne notater for større saker. Setter på checkboks foran hvert punkt/setning. Huker av, når jobben er gjort :-)

 2. Dette var en interessant app, men som deg, har jeg allerede Omnifocus. I Omnifocus har man kart og greier, men ikke like elegant som denne? Jeg får ikke reminders f.eks. når jeg kommer til et sted.. eller gjør jeg det feil? Har 3GS med både varsling og stedstjenester aktivert for appen.. Forslag? Kjør gjerne på med en «test» av Omnifocus også, med «svart belte»-tips for oss som nærmer oss! :)

 3. Virker lovende. Har ikke fått testet enda da appen ikke var så glad i beta 3 iOS 6 som jeg har nå på iPhonen.
  Ikke for å spole helt av men syns omnifocus har blitt mye dårligere etter de sluttet me sync via MobileMe. Veldig treg sync på den standard som omnifocus tilbyr. :/

 4. Morten P Røvik

  Eigil: Det høres ut som om du har en overkommelig arbeidsmengde og da kan Evernote være anvendelig. Når antall oppgaver øker mister du fort oversikten med Evernote. (Believe me I have tried:)

  Anbefaler at du lukter litt på Omnifocus for Mac og iOS. Den trenger du om hverdagen eksploderer i oppgaver :-)

 5. Morten P Røvik

  Ørjan: Omnifocus har en litt annen og mer granulær tilnærming til geogjerde. Du kan sette opp en kontekst med geogjerde på et fysisk sted eller på et søk. Og det er her moroa begynner. Du kan sette opp en kontekst f.eks. Clas Ohlson og deretter legge inn dette som et søk. Når du er ute på ærend kan du hente opp Map og velge listevisning så vil du kunne se om det er noe du skulle ha kjøpt og om det er en Clas Ohlson i nærheten.

  Du kan også sette opp en et aktivt geogjerde på den fysiske lokasjonen til den Clas Ohlson butikken du besøker oftest og deretter få varsling når du kommer innenfor det antall meter du ønsker. Altså det samme som Checkmark.

  Har på «en vakker dag»-listen min en «Lage iBook med produktivitetstips» neste handling. Får se om det blir flyttet til et levende prosjekt engang. Vet ikke helt om det ville være etterspørsel etter en slik? Med en lav nok pris kanskje?

 6. Morten P Røvik

  Jan Arild: Det er ikke min erfaring at synkhastigheten har gått ned etter OmniSyncServer. Jeg er dog flink til å rydde ting til arkivet for å slippe å synke utførte neste handlinger. Vet ikke om du gjør det?

  File -> Move old files to Archive

 7. Virker innmari bra, men kom for min del ut litt i seneste laget. Jeg er over på Mountain Lion på macen min og tror nok jeg beholder Apple sin egen reminder app så lenge det er den beste som fungerer på mac OG iOS. Men jeg savner virkelig den mer avsanserte lokasjons-funksjonaliteten som checkmark har (kart, radius osv.)

 8. Takk for svar. Men jeg kan fortsatt ikke finne ut hvordan man setter opp et geogjerde på 3gs med Omnifocus..

 9. Morten P Røvik

  Ørjan: Det er fordi geogjerde er ikke støttet på 3gs, dessverre…

  Du får investere i en iPhone 5 nå den kommer til høsten!

 10. A-ha, så det vil ikke fungere på Checkmark heller da.. Da må det bli ny iPhone så snart new iPhone er på markedet! :)

 11. Tilbakeping: Norges beste teknologiblogger - det er meg det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen