Resirkuler dine dibbedutter!

Personlig så tenker jeg at jeg ville få problemer med å leve med meg selv når jeg blir gammel om jeg ikke gjør mitt ytterste til å minimere mitt forbruk. Og derved forbruk av forbruk av fossile brensel. En måte å gjøre dette er resirkulering.

Vår familie har gjort endel grep i så henseende og et av disse er vår resirkuleringsstasjon og kaffebar. Men som gadgetoholiker så har det lett for å hope seg opp litt på teknofronten og jeg kaster konsekvent ikke slik i restavfall. Der hører det ikke hjemme…

Det er derfor gledelig at vi har «Operasjon duppeditt» som er nå av året for meg. En enklere måte å samle gammelt elektronisk småavfall og få kastet det på forsvarlig vis. Klikk på knappen nedenfor for mer informasjon:

Lær deg og dine barn gode forbrukervaner – det virker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen