Gelaskins testet for iPhone 3GS

Motherboard
Motherboard fra Gelaskins.com

Jeg har siden jeg byttet ut invisibleShield på min iPhone 3GS med Gelaskins vært meget fornøyd med de.

Om jeg skal starte med å ta kritikken først så må det være at de dekker ikke hele telefonens bakside. På topp og bunn er det «glipper» som ikke dekkes/beskyttes. Men den store flaten som ligger ned mot underlaget når du legger den fra deg er godt beskyttet.

Jeg har siden min første bestilling av Gelaskins hatt på tre forskjellige skins.

Installasjon:
Installasjonen er mye enklere enn invisibleShield. Det eneste du må passe på er først å sørge for at linsen på kameraet kikker pent ut. Deretter sikter du inn lengderetningen langs med telefonen og passer på å få den ene langsiden kant i kant med skinnet. Deretter jevner du pent til kantene. Og voilá!

Fractaler fra Gelaskins.com
Fractaler fra Gelaskins.com

Variasjon fryder
Noe som tiltrekker meg med Gelaskins er variasjonen i motivene de tilbyr. De bruker digitale kunstnere som lager superlekre motiver i overflod som du kan velge ifra.

Ikke bare iPhone
Gelaskins finnes til en rekke dingser: MacBook, PC, Blackberry, Kindle, Nintendo DS, Sony PSP med flere. Jeg vurderer sterkt å kjøpe en til min nyinnkjøpte Kindle. Det vil bevare den som ny til jeg evt selger den en gang.

Pris/frakt
Prisen er det lite å si på. For litt over 20$ inkl frakt – altså med dagens kurs 114.-. Det tar ca. 14 dager fra du bestiller til du mottar det. Bestiller du et skreddersydd et tar det litt lenger.

Skreddersøm
Det som jeg digger vilt som webdesigner er muligheten til å skreddersy mitt eget design. Jeg har senson_iphone_macbookclose_up_iPhone_sensondesignet en logo til mitt firma og bruker denne som skrivebordsbakgrunn på alle mine maskiner. Som en del av brandbuildingen har jeg også nå fått den på min iPhone.

Jeg synes det ser gjennomført ut å ha logoen på telefonen også når den ligger på møtebordet :-)

Gjenbruk
Du kan faktisk gjenbruke Gelaskins! Om du er forsiktig og nennsom når du tar den av så kan den fint settes på arket den kom på igjen eller gis bort til en venn med en gang. Liker tanken om resirkulering og gjenbruk og synes dette tilfører verdi til Gelaskins.

Gelaskins finner du her

Likte du denne artikkelen så kommenter den gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen