Apptips: Say&Go for iPhone – få ting ut av hodet – raskt!

say&go_iphone

Hvordan få tanker og ideer ut av hodet raskt?

I litt over en måned har jeg hatt Say&Go appen på min iPhone og den er i hyppig bruk.

Mitt typiske bruk er at jeg er på farten mellom to møter og jeg har kun en hånd ledig. Jeg napper frem iPhonen, starter appen, leser inn beskjeden til meg selv, sveiper opp og voilá. En epost med lydfilen har sendt til min innboks. Genialt enkelt!

Say&Go tar opp lyd og kan sende lydfilen til:

 • Evernote
 • Dropbox
 • eller på epost

Se Say&Go i aksjon i videoen under:

Link utviklerne: Say&Go


appstore_button
DEVELOPERS: I do not review on request. Please, do not spam me.

, , , ,

2 responser til Apptips: Say&Go for iPhone – få ting ut av hodet – raskt!

 1. Erik Lie Hassum 06.08.2014 den 10:29 #

  Jeg kjøpte Say and Go, men det tok en stund før jeg prøvde app’en og det tok enda litt mer tid før jeg ble «venn med vanen».

  Nå har jeg fått en ny vane, jeg bruker Say and Go hver gang jeg skal huske noe og med to klikk har jeg laget memo og sendt den som epost til meg selv. Fungerer ypperlig.

  Anbefalingen bifalles!

 2. Ego 12.07.2015 den 09:46 #

  Hei :) Her var det mye kult å lese om, og masse nyttige tips. Vi skriver en blogg om teknologi, internett og utviklingen. Fikk masse tips her, og kommer selvsagt til å linke tilbake til din side. Ta deg gjerne en tur innom vår side også; egoweb.no

Legg igjen en kommentar

Design og hosting: Senson AS