Spond: elegant invitasjonsapp som gir deg full kontroll og null stress

spond.com

Vi har vel alle vært der? Å skulle administrere invitasjoner til f.eks. en bursdag? Hvem kommer, hvem kommer kanskje, hvem kommer ikke? Hva med de som ikke gir beskjed om de kommer eller ikke?

Hva med fotballaget, strikkeklubben, venninnegjengen eller som Aftenposten skriver om, «Reply all-forbannelsen» før foreldremøter. Det å administrere slike eventer er en jobb i seg selv. Mange opplever (meg selv inkludert) dette som stressfylt. Oppfølginger, mange eposter, og maaange løse tråder å holde styr på.

Jeg er spesielt opptatt av effektivitet og produktivitet og jeg er opptatt å bruke minst mulig krefter og få mest mulig gjort.

Hva med Facebook arrangementer?

Til noe så kan kanskje Facebook ha sin misjon. Men det oppleves av mange som mindre forpliktende og man svarer kanskje ja – selv om man ikke kommer – fordi man liker vedkommende som inviterer. I tillegg så finnes det jo folk som ikke har eller er aktiv på Facebook.

Hva med epost?

For mindre grupper og mer epostdisplinerte grupper kan epost fungere. Men du risikerer fort reply all monsteret og endeløse dialoger om hvor, når og hvorfor den og den ikke kan komme. *Sukk*

Spond – en god løsning

Spond finnes som app for iPhone og Android og som webside på Spond.com. Du oppretter enkelt en konto og er igang i løpet av noen minutter. Og det er gratis!

Se kort video under om hvordan det virker:

App Store Google Play

[box type=»info»]Disclaimer: Jeg kjenner en av gründerne bak Spond. Jeg har ikke fått betalt for å skrive dette. Jeg deler fordi jeg tror denne appen løser et hverdagsproblem for mange.[/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen