Hot Wheels Apptivity iPad-spill testet

Hot Wheels Apptivity iPad-spill

Leketøysprodusenten Mattell er det mange av oss som har et spesielt forhold til fra barndommen. Jentene med Barbi og Ken, og vi gutta fra Hot Wheels bilene og banene.

Hot Wheels Apptivity

Mattell har møtt utfordringen med at barn stadig bruker mer tid foran en skjerm med å lage en symbiose mellom deres leker og skjerm. Og resultatet er spill som får min sønn på 9 til å gi spillet 9 av 10 mulige stjerner!

Fysisk leke møter iPad.

Selve spillet består av en fysisk bil og et iPadspill. Man kjører bilen på skjermen og ved hjelp av berøringspunkter under bilen og en knapp på panseret så interakterer bilen med skjermen og spillet.

Det er flere baner med forskjellig oppgaver og utfordringer man skal løse. Selve spillet er på norsk, men regn med at dette er et spill du må hjelpe barnet igang med. Det er ikke intuitivt alt hva man skal gjøre i spillet, men det ble en fin far-sønn stund mens vi fant ut hvordan det virker.

Men når spillet er forstått går det unna med brennende tønner man skal unngå, hopp man skal gjøre og fete monstertruckdekk man kan kjøpe.

Det er noen glitches og småbugs i spillet som trekker ned, men spillegleden hos husets yngste er på topp!

Hva er din favorittleke fra barndommen? Kommentér under!

1 hendelser på “Hot Wheels Apptivity iPad-spill testet”

  1. Hans-Petter

    …kan bekrefte stoooor begeistring her hjemme også, med min sønn på 6 år :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen