10 hendelser på “Synkronisert liv: Dropbox”

 1. Tore Morkemo

  Nevnte du versjonskontrollen?

  I Dropbox kan du finne tilbake gamle versjoner. *Det* har berga et par skoleoppgaver her i huset. Det har hendt at en av ungene har rotet det til, sletta og lagret litt for mye. Da har Dropbox berga situasjonen.

  En annen bruk er at klassevenninner har skrevet sin hjemmeoppgave på en av maskinene her i huset. Lagret det i Dropbox og så har jeg maila Public-link til foreldrene så de kan ta det opp derfra.

 2. Ryddig og fin introduksjon til Dropbox.
  Har brukt Dropbox en god stund selv, og for noen mnd siden kjøpte jeg abonnement og nyter nå av 52,5GB lagringsplass. Dropbox har forandret arbeidsflyten min radikalt! Så godt som hele hjem-området – med unntak av tunge videofiler – på både MacBook(jobb) og iMac(privat) ligger nå i Dropbox. Praktisk å kunne jobbe sømløst fra to maskiner, og versjonskontrollen som Tore Morkemo påpeker er gull verdt!

  Fortsett med slike guider, Morten!

 3. Sven Thore

  Bra video og gjennomgang Morten.

  Jeg bruker selv Dropbox på litt samme måten som deg, men i ett Windowsmiljø.

  Har bla. lagt logg filene til LiveMessenger(MSN) der slik at jeg til enhver tid har de uansett hvilken pc jeg sitter på.

  Siden jeg bruker en WinMo tlf har jeg ingen klient til den, men har foreløpig klart meg med det mobile grensesnittet på m.dropbox.com

 4. Veldig flott gjennomgang av DropBox. Dette verktøyet har endret måten jeg jobber på, og GTD er mye lettere å gjennomføre i praksis når en kan legge alt som tilhører hvert prosjekt i en mappestruktur på DropBox.
  Et veldig viktig poeng som skiller DropBox fra andre skybaserte tjenester, er at det fungerer utmerket offline. Synkronisering skjer i det øyeblikk en kommer online. Mange misforstår dette punktet men det er en av de virkelig snedige egenskapene til tjenesten. Det at DropBox også fungerer uavhengig av OS er lurt. Det gir meg trygghet når jeg holder foredrag – hvis den blir stjålet eller faller i gulvet, så kan jeg gjennomføre det jeg vil på en helt fremmed maskin.

  Video er lurt og det var lett å følge budskapet ditt. 3-5 minutter er en fin lengde.

 5. Tilbakeping: Dropbox by Morten P. Røvik « Nicolai Alexander's

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen