Synkronisert liv

Jeg lever et synkronisert liv mellom flere forskjellige Macer og en iPhone. Tidligere har jeg skrevet en bloggpost om «Den synkroniserte familie» som beskriver hvordan vi bruker Exchange og MobileMe for å samordne familien aktiviteter. Denne bloggposten er en av de mest besøkte her og jeg har tenkt å beskrive resten av teknologiene i senere bloggposter.

Rekkefølgen bestemmer du!

Jeg bruker flere forskjellige programmer og teknologier for å leve synkronisert – se illustrasjon:

Du kan velge inntil 3 av dine favoritter:

[poll id=»4″]

5 hendelser på “Synkronisert liv”

 1. Jeg synes dette er et nyttig tema du skal fordype deg i. Jeg er student som driver med mye på siden og bruker flere maskiner og iPhone, og jeg jobber sammen med andre på prosjekter. Bruker til daglig; dropbox, mobileme, spotify, omnifocus blant de du har nevt.

  I tillegg bruker jeg Zotero som er også en veldig god tjeneste når man er inne på tema «et synkronisert liv». Har skrevet en kort introduksjon til programmet som gjør hverdagen for studenter som skal skrive oppgave sammen/jobber på flere maskiner/vil ha backup av referansebiblioteket sitt.

  http://nicolaialexander.wordpress.com/2009/12/06/anbefaling-zotero/

 2. Vel – jeg har brukt begge og gjør det ikke lenger…

  Omnifocus og Spotify er det jeg bruker i dag. Og jeg vil gjerne kun skrive om ting jeg selv bruker og kan helhjertet anbefale. Jeg kan anbefale Things og Wimp, men bruker de ikke regelmessig.

 3. Tilbakeping: Dropbox by Morten P. Røvik « Nicolai Alexander's

 4. Kari Anne Paust

  Hei Morten,

  Jeg ser gjerne at du skriver om Omnifocus (som jeg er helt avhengig av). Ser gjerne at du sier noe om hvorfor du bruker Zenbe i tillegg, som du nevner i «ressursoteket».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen