Test invisibleShield™ på iPhone 3G S

I min første artikkel om invisibleShield™ så slo jeg fast at den gir god beskyttelse og at den er vanskelig og tidkrevende å påføre. Jeg brukte 45 minutter på installasjonen før jeg fikk et tilfredsstillende resultat.

Løsner i kantene
Løsner i kantene

Nå ganske nøyaktig to måneder har tidens tann gjort sitt med invisibleShield™ og den ser ikke like pen ut lenger. Relativt kort tid etter påføringen (ca. 1 uke) begynte den å løsne opp i kantene. Etter to uker så seg løsnet en av de to topp-og bunnstripene så mye at jeg måtte rive av resten.

Og i dag kom de to Gelaskinsene jeg har bestilt og da orket jeg ikke ha på invisibleShield lenger og dro den av. Under er telefonene som ny – uten en ripe!

Konklusjon
Den gir god beskyttelse den tiden den er på. Ulempen er at den over tid løsner og blir stygg. Du får ikke lyst til å ha den på lenger.

Nå har jeg fått satt på et Gelaskin og det var mye lettere å sette på. Ny artikkelen med test av denne kommer senere. Følg med :-)

Fractaler fra Gelaskins.com
Fractaler fra Gelaskins.com

2 hendelser på “Test invisibleShield™ på iPhone 3G S”

  1. Tilbakeping: Morten P Røviks teknoblogg » Gelaskins testet for iPhone 3GS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen