Hva er Getting Things Done (GTD)?

Getting Things Done er en metodikk og et sett med prinsipper for å håndtere alle livets oppgaver og det mentale stress det kan være å ha mange baller i luften på en gang. Getting Things Done metodikken og prinsippene er utarbeidet av David Allen og finnes som lydbok (engelsk, lest av David Allen – iTunes), bok (EN) og på bok (NO)

GTD-metodikken gir oversikt og klarhet og frigjør din kreative energi til å gyve løs på oppgavene foran deg.

Få alt ut av hodet. Bestem hva som må gjøres med ting når de oppstår, ikke når det eksploderer i fjeset ditt. Organiser påminnelser for prosjektene dine, og neste handlinger for dem i egnede kategorier. Hold systemet ditt oppdatert, komplett og gå gjennom det ofte nok til at du kan stole på intuisjonen din om hva du gjør (eller ikke gjør) til enhver tid. (Sitat Wikipedia)

Anbefalt lesing for de som vi lære GTD:

4 hendelser på “Hva er Getting Things Done (GTD)?”

  1. Jeg ble også frelst da jeg leste GTD for noen år tilbake. Siden har det vært uunværlig. Jeg bruker webapp’en Nozbe som er laget nettopp for dette:

    http://bit.ly/VxtCo

    Kommer også med en iPhone app :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen