Review: Jawbone Up [video]

Jeg har i denne posten brukt Jawbone Up noen uker og dette er en gjennomgang. Liker du videoen? Kommentér!

Oppdatert 22.01.12: I dag døde Jawbone Up. Den sluttet plutselig å overføre til iPhone og bekrefter at erstatningsprogrammet til Jawbone er rettferdiggjort.

6 hendelser på “Review: Jawbone Up [video]”

 1. Hei Morten

  Bra film :)
  Jeg har Jawbone Up og den fungerte helt supert for meg de 4 første dagene. Etter at jeg satte armbåndet til lading har den ikke fungert i det hele tatt. Den virker helt dø. Håper på å få en ny som virker etter vert.

 2. Interessant produkt. Konstruktivt innspill til videoen: Du bruker minst halve videoen på å fortelle om det tekniske / selve armbåndet, uten å egentlig ha fortalt hva produktet ER for noe. For folk flest er hva man kan oppnå langt mer interessant enn hvordan det funker. :)

 3. Morten P Røvik

  Du har helt rett. Jeg var nok blendet av at dette produktet har det vært veldig mye buzz om den siste tiden at jeg rett og slett overså at en introduksjon var nødvendig.

 4. Takk for anmeldelsen.
  Jeg holdt på å bestille denne før jul, men jeg skjønte på brukerkommentarer at den var full av feil. Håper de snart er på banen med et oppgradert produkt, og at de også bruker den nye, strømsparende Bluetooth 4.0 i neste versjon.

 5. Morten P Røvik

  Min Jawbone Up har fungert prikkfritt og uten problemer. Men Jawbone har innstendig bedt alle om å reklamere på produktet så det har jeg gjort. Så er det bare å vente på neste versjon :)
  Liker den godt og den gir meg motivasjon til å bevege meg mer og det må jo være bra? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen