iPhone Mic, MonoPod, GorillaPod og GLIF [video]

I denne videoen viser jeg frem morsomt iPhone-tilbehør. En ekstern mic, en kamerastativadapter, en monopod og en GorillaPod.

Liker du videoen så tvitre eller Like den gjerne. Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet under!

13 hendelser på “iPhone Mic, MonoPod, GorillaPod og GLIF [video]”

 1. Hei, jeg lurer på om du har linker til både MonoPod og ikke minst iPhoneMic. Sistnevnte er i hvert fall ikke lett å finne på Google sånn uten videre. Har selv Glif og Gorillapod allerede, så dette ser lovende ut!

 2. Morten P Røvik

  Og der kom Mads meg i forkjøpet med linker her. Takk Mads!

 3. Morten P Røvik

  iPhone mikrofonen heter EIM-003 og er kjøpt på Ebay fra Korea. En tidligere modell EIM-001 finnes hos CO: t.co/mAQjU3qN Har ikke testet denne dog.

  Micen selges uten ledning. Denne må bestilles separat. Den kommer i forskjellige lengder, med og uten hodetlf-inngang og med volumknapp.

 4. Glimrende, Morten!

  Jeg spurte for to uker siden på Twitter om noen hadde tips til akkurat slikt utstyr, men det var dørgende stille.
  Nå fikk jeg bestilt med noen dingser, men har ikke tatt det i bruk ennå. Om det ikke skulle funke, vet jeg nå hva du har forsøkt ut.

  Angående mic: Jeg trenger en trådløs, en jeg kan sette fram under debatter ol som jeg skal streame live. Noen tips til micer som gir superlyd – og antagelig bedre enn den du viser fram?

 5. Morten P Røvik

  Hei Maria,
  Du vet, twitter kan være skravlete det ene øyeblikket og tyst som graven den andre. Om du finner ut hvorfor er jeg svært interessert!

  Om du skal kjøpe mikrofoner for bruk under debatter er det flere ting du bør tenke på. For at lyden skal bli så bra som mulig bør alle debattanter ha en mic hver seg. Spesielt viktig er det om det er en debatt med publikum som lager bakgrunnstøy. En regel ved mikrofonbruk er å ha selve mikrofonen så nærme munnen som mulig.

  Alternativet kan være en SnowBall USB mikrofon om det er lite støy i rommet: http://store.apple.com/no/product/TF238LL/A Anbefaler at du bruker et micstativ som lener mikrofonen over bordet. Den plukker opp støy fra bordflaten om folk legger fra seg en penn, legger armen ned med en klokke, osv…

  Er du på jakt etter superlyd vil du nok trenge en miksepult og flere trådløse over-øret-mikrofoner. Det finnes flere løsninger som er gode her uten at jeg har noen merker å tipse deg om. Forslår at du tar en tur over til youtube og søker litt. Mye bra tips på youtube.

  Håper du har fått noe nyttig selv om jeg ikke er spesielt konkret her :-)

 6. Morten P Røvik

  Hei Tor Viggo,
  Både monopod og gorillapod har begge vanlig skrufeste og hvilket som helst kamera med et slikt festehull kan brukes.

  Hyggelig at du liker bloggen min :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen