Soloppganger

Jeg har i et par-tre år nå tatt bilder av soloppganger. Hver ukedags morgen har jeg hatt med min iPhone på morgentrimturen og forsøkt fange solen og naturen. Jeg har så tvitret bildene med tittelen «Dagen soloppgang» og dette har tydligvis vært til glede for mange.

Meldingen i dag fra @kojansen er symptomatisk:

Takk Morten. Å få se soloppgang bildene dine er som å få en liten vitaminpille hver morgen! @kojansen

Nedenfor finne du et utdrag av soloppganger så langt i 2011. Liker du det du ser så gi meg gjerne en oppmuntring i kommentarfeltet!

9 hendelser på “Soloppganger”

 1. Solveig_M_E

  En strålende bukett påminnelser om hvilke sansninger og opplevelser som ligger klare for oss hvis vi vil.

 2. Morten P Røvik

  Noen av mine fineste øyeblikk i løpet av dagen er de minuttene jeg tar meg tid til å stoppe opp og ta soloppgangbildene. Så jeg sier meg enig i ditt utsagn. Tid må tas – ellers fyker den bare forbi!

 3. Ottar Grimstad

  Morgenlyset er beste lyset å fotografere landskap i. Det er nydelege bilder du sender til oss på twitter – og her. Takk.

 4. Chris-Håvard

  Artig å se hvor mange av bildene jeg kjenner igjen fordi jeg har sett de før på Twitter! Jeg er enig med at det er utrolig artig å se slike bilder om morgenen, så dette må du absolutt fortsette med :)

 5. Morten P Røvik

  Takk – jeg har tenkt å fortsette å poste soloppganger på Twitter :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen