Review: Notes Plus App & Boxwave stylus – for iPad

Her finner du min videoreview av Notes Plus App og Boxwave styles.

Har du tips om en iPad app til notater som du vil anbefale til andre? Legg igjen en kommentar!

Oppdatert – se under videoen!

Oppdatert 01.06.11
Erik har i kommentarfeltet ønsket en sammenlikning mellom Notes Plus og Boxwave stylus og håndskrift med kulepenn på papir. Klarer du se hva som er hva?

12 hendelser på “Review: Notes Plus App & Boxwave stylus – for iPad”

 1. Virket som den fungerte bra, både penn og app. Noe som hadde vært fint å se, sånn med tanke på kvaliteten til pennen, var et bilde der du skrev samme setning både på papir og iPad sånn at det er lettere å sammenlikne i forhold til håndskrift.

 2. Morten P Røvik

  Ditt ønske er oppfylt Erik :-) Klarer du se hva som er hva?

 3. Jeg testet også en del lignende apper og kom til samme konklusjon: Notes Plus er den som fungerer best for meg. Bruker derimot en AluPen til å skrive med, som jeg synes er utrolig enkel og komfortabel å bruke. Gleder meg til DropBox-integrasjon, men epost-funksjonen er også bra. Har brukt det til å sende notatene mine som enkle referat når det er nødvendig.

  Jeg har hatt en Evernote konto i et par år, men den har jeg aldri greit å få noe særlig nytte ut av – men hvis jeg kan bruke Notes Plus sammen med Evernote og det i tillegg gir meg en OCR-funksjon så kan den plutselig bli en uerstattelig greie :)

 4. Bernard Sandberg

  Hei. Kom over denne artikkelen da jeg gjorde et Google-søk etter Boxwave-pennen. Har prøvd å finne ut hvor jeg kan kjøpe den! Har så langt funnet den på Amazon, men jeg får den ikke shippet til min adresse. Hvis du kan peke meg til rett sted hadde det vært fint!

  Videre, jeg likte din gjennomgang av Notes Plus. Har brukt Penultimate en stund, men den har jo sine begrensninger. Må få kjøpt meg en Boxwave og skaffe meg Notes Plus!

 5. Morten P Røvik

  Hyggelig du likte gjennomgangen. Til info har det kommet en ny versjon av Notes Plus i app store (har visstnok noen bugs – vent til neste versjon før du laster ned, er mitt råd).

  Boxwave stylus har jeg kjøpt direkte fra http://www.boxwave.com:
  http://www.boxwave.com/ipad-2-stylus/capacitive-ipad-2-stylus/bwpdd/tgz-zgcz/

  Men jeg har sett nøyaktig samme stylus med et annet navn på Spaceworld (Jessheim). Om du finstuderer bildet på boxwave.com og tusler bort til Spaceworld kan du få den raskere :-) Mener den kostet ca 150.- der.

 6. Takk for god artikkel Morten.
  Akkurat det jeg så etter.

  Nyinnkjøpte iPad 3 vil bli mer nyttig.

 7. PS: Artikkel er jo noen mindre gul. Gi gjerne beskjed om du anbefaler en annen stylus nå/annet sted å kjøpe. Får prøve Spaceworld 1st, så får jeg den i helgen :-)

 8. Takk. Bestilt 2 stykk, den andre til en kamerat (også GTDer) som hadde det på listen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen