Review: Notes Plus App & Boxwave stylus – for iPad

Her finner du min videoreview av Notes Plus App og Boxwave styles.

Har du tips om en iPad app til notater som du vil anbefale til andre? Legg igjen en kommentar!

Oppdatert – se under videoen!

Oppdatert 01.06.11
Erik har i kommentarfeltet ønsket en sammenlikning mellom Notes Plus og Boxwave stylus og håndskrift med kulepenn på papir. Klarer du se hva som er hva?

, , ,

12 responser til Review: Notes Plus App & Boxwave stylus – for iPad

 1. Erik 31.05.2011 den 11:03 #

  Virket som den fungerte bra, både penn og app. Noe som hadde vært fint å se, sånn med tanke på kvaliteten til pennen, var et bilde der du skrev samme setning både på papir og iPad sånn at det er lettere å sammenlikne i forhold til håndskrift.

 2. Morten P Røvik 01.06.2011 den 08:44 #

  Ditt ønske er oppfylt Erik :-) Klarer du se hva som er hva?

 3. Fredrik Graver 01.06.2011 den 09:13 #

  Jeg testet også en del lignende apper og kom til samme konklusjon: Notes Plus er den som fungerer best for meg. Bruker derimot en AluPen til å skrive med, som jeg synes er utrolig enkel og komfortabel å bruke. Gleder meg til DropBox-integrasjon, men epost-funksjonen er også bra. Har brukt det til å sende notatene mine som enkle referat når det er nødvendig.

  Jeg har hatt en Evernote konto i et par år, men den har jeg aldri greit å få noe særlig nytte ut av – men hvis jeg kan bruke Notes Plus sammen med Evernote og det i tillegg gir meg en OCR-funksjon så kan den plutselig bli en uerstattelig greie :)

 4. Stian Amundsen 02.06.2011 den 14:48 #

  Jeg tror den øverste er skrevet på iPad, men de to er veldig like

 5. Erling 30.06.2011 den 18:21 #

  Hei!
  Jeg har gjort en sammenliknende test av 8 notat apper (så langt – flere kommer når jeg får tid). De fleste av de som er testet har sine sterke sider – hver på sin måte. Håper at det kan være til nytte :)
  http://blog.rikt.net/2011/05/jakten-pa-den-ultimate-notat-appen/

 6. Morten P Røvik 01.07.2011 den 08:21 #

  Flott og detaljrik bloggpost Erling!

  Anbefaler alle en tur for å se hva Erling har skrevet: http://blog.rikt.net/2011/05/jakten-pa-den-ultimate-notat-appen/

 7. Bernard Sandberg 05.08.2011 den 18:58 #

  Hei. Kom over denne artikkelen da jeg gjorde et Google-søk etter Boxwave-pennen. Har prøvd å finne ut hvor jeg kan kjøpe den! Har så langt funnet den på Amazon, men jeg får den ikke shippet til min adresse. Hvis du kan peke meg til rett sted hadde det vært fint!

  Videre, jeg likte din gjennomgang av Notes Plus. Har brukt Penultimate en stund, men den har jo sine begrensninger. Må få kjøpt meg en Boxwave og skaffe meg Notes Plus!

 8. Morten P Røvik 06.08.2011 den 10:34 #

  Hyggelig du likte gjennomgangen. Til info har det kommet en ny versjon av Notes Plus i app store (har visstnok noen bugs – vent til neste versjon før du laster ned, er mitt råd).

  Boxwave stylus har jeg kjøpt direkte fra http://www.boxwave.com:
  http://www.boxwave.com/ipad-2-stylus/capacitive-ipad-2-stylus/bwpdd/tgz-zgcz/

  Men jeg har sett nøyaktig samme stylus med et annet navn på Spaceworld (Jessheim). Om du finstuderer bildet på boxwave.com og tusler bort til Spaceworld kan du få den raskere :-) Mener den kostet ca 150.- der.

 9. K-nut 20.04.2012 den 07:23 #

  Takk for god artikkel Morten.
  Akkurat det jeg så etter.

  Nyinnkjøpte iPad 3 vil bli mer nyttig.

 10. K-nut 20.04.2012 den 07:28 #

  PS: Artikkel er jo noen mindre gul. Gi gjerne beskjed om du anbefaler en annen stylus nå/annet sted å kjøpe. Får prøve Spaceworld 1st, så får jeg den i helgen :-)

 11. Morten P Røvik 20.04.2012 den 09:14 #

  Jeg har testet flere styluser og bruker nå denne stylus og pennevarianten. Den gir nesten samme resultat som Boxwave til en lavere pris: http://www.idingz.com/products/21-stylus-pen-for-for-kapasitiv-skjerm

  I tillegg er den jo en vanlig kulepenn!

 12. K-nut 20.04.2012 den 11:30 #

  Takk. Bestilt 2 stykk, den andre til en kamerat (også GTDer) som hadde det på listen….

Legg igjen en kommentar

Design og hosting: Senson AS