Kjenner du noen som trenger å lære Getting Things Done?

Jeg har vært på to GTD Mastering Workflow og et GTD Making it all Work seminar og har samlet noen bøker derfra som jeg vil gi bort til trengende.

Getting Things Done
Getting Things Done giveaway

Jeg gir bort følgende i første omgang:

 • Getting Things Done – How to Achieve Stress-free Productivity paperback
 • Weekly Review in Progress – DO NOT DISTURB dings til å henge på døren
 • David Allen – GTD kulepenn

Så om du kjenner noen som kunne trenge å lære seg GTD metodikken (det kan være deg selv:) så gjør følgende innen mandag 11.okt 2010 kl 12:00:

 • Legg igjen en kommentar under artikkelen med kort beskrivelse om hvorfor du trenger å lære GTD
 • Tvitre om denne artikkelen ved å bruke Tweet knappen under.

——–

Oppdatert : 11.10.2010:

Og vinneren ble: Siv Storløkken

Gratulerer Siv!

Trekningen ble utført ved å telle antall kommentarer og deretter bruke http://random.org til selve trekningen. Måtte trekke to ganger. Den første kandidaten hadde kun lagt igjen kommentar og ikke tvitret.

21 hendelser på “Kjenner du noen som trenger å lære Getting Things Done?”

 1. Jeg er interessert i å lære mer om dette Morten! Får mail om møter, men har ikke hatt tid til det sålangt, så hadde vært knall med en bok for å få meg i gang :)

 2. Jeg holder på å starte egen studentbedrift og kunne trenge et tupp for å komme i gang

 3. Jeg ønsker å lære denne teknikken til bruk i studiehverdagen og som grunnlag når jeg skal ut i arbeidslivet om ikke så altfor lenge. GTD vil være utrolig praktisk når jeg over jul skal sette i gang for fullt med bacheloroppgave, har lest litt om GTD fra før av (bla. gjennom artikler du har delt) og jeg ser at GTD kan være et veldig effektivt verktøy til bruk i et såpass stort prosjekt som en bacheloroppgave. Foreløpig har jeg kun lest om hva det er, men jeg har tilgode å få lært meg teknikkene.

 4. Hei!

  Bruker ofte mest tid på de oppgavene som er mest gøy, og også alt for lang tid på en ting, liker at det er gjort ordentlig!

  Kan denne boken hjelpe?

 5. Hodet mitt bobler over av kreative ideer for meg selv, kunder og andre trengende. Jeg ble fascinert da du fortalte om konseptet over en lunsj for litt siden, men ikke kommet meg i gang skikkelig ennå. Dette vil nok være kickdtarten som trengs

 6. Hermod Martinsen

  Hallo Morten,
  Din entusiasme for GTD smitter og dette er noe jeg har lyst til å lære! Sliter, som alle andre, med tidsklemma og har forstått såpass at dette kan hjelpe meg til å bruke min tid mer effektivt og dermed (kanskje) få en noe mindre stresset hverdag og ikke minst mer tid til overs for andre ting. Jeg jobber som konsulent og begynnende prosjektleder, så oppgavene er ikke få og mulighetene er mange. En bok er alltid et greit sted å starte, spesiellt når temaet

 7. Hermod Martinsen

  er GTD og forfatteren er David Allen!

  Var litt kjapp på publish-knappen, gitt:-)

 8. Reidun Gjersø

  Jeg har så mange gode ideer for fremtidige prosjekter og gjøremål, men har ofte problemer når det kommer til handling. Derfor ser jeg frem til å lære noe av boken

  mvh Reidun Gjersø

  Ryghs vei 5a

  0786 Oslo

  tel 41248463

 9. Halvard Bastiansen

  Dette høres interessant ut! Send meg gjerne mer informasjon! =)

 10. Vi skriver litt om blogging og sånt på vår egen blogg, og mange har kontaktet oss og sier de sliter med å komme igang med å blogge på egenhpånd. Kanskje dette kan være det verktøyet de trenger for å komme i gang og få gjort det de skal?

 11. Kunne tenkje meg denne boka av to grunner: 1. Alltid interessant å prøve ut nye tips som går på fokus og konsentrasjon om arbeidsoppgåvene. 2. Eg er oppteken av korleis denne typen bøker er bygde opp. Lurer på å skrive noko om det, og dermed er det bra med endå ei bok i bunka som skal studerast.

 12. Torstein Solli Hansen

  Hei, Morten! Personlig har jeg blitt begeistret over de overordnede prinsippene mht. GTD. Foreløpig praktiserer jeg kun inbox zero-prinsippet, samt forsøker å bruke en GTD-liste gjennom toDo-app på tlf. Ser i midlertid at jeg kunne ha gjort ytterligere kvantesprang gjennom å lære meg GTD slik det er fullt ut, nemlig en personlig strukturerings- og produktivitetsmetodikk. Hadde satt veldig pris på denne startpakken, Morten. :)

 13. Hei Morten

  Spennende initiativ, har fattet interesse for metoden og verktøy til å effektuere metoden. Boken ville være en katalysator for å få tenning på alle åtte plugger og dreiemomentet opp på nivå.

  Kandidatur herved lansert.

  Mvh
  Storm / @StormJL

 14. Drister meg til å lansere mitt eget kandidatur jeg også, av akkurat samme grunn som @AboKevin. Å lære et sånt system fra lydbok er lettere tenkt enn gjort, med det resulatat at jeg har laget mitt eget halvveissystem inspirert av det jeg har fått med meg. Planen har i lengre tid vært å faktisk surre meg til å kjøpe boka, men så langt har jeg aldri kommet (hvilket vel illustrerer at mitt egenkomponerte spinoffsystem ikke akkurat er 100% effektivt). Og hvorfor trenger akkurat jeg et system, sier du? Enkelt og greit fordi jeg er et surrehode: jeg har mange baller i luften, og kaster stadig opp nye – men jeg har en tendens til å glemme å ta dem i mot igjen.

  http://twitter.com/strogstad

 15. Jeg tør ubeskjedent hevde at jeg ville hatt svært godt av å lære meg GTD. Har en viss peil på prinsippet etter å ha snust litt på det (thx til deg), men har, som tidligere nevnt, ikke hatt tid (…) til å sette meg grundig inn i det.
  I en hektisk hverdag som lokalavisjournalist og alenemor ligger jeg konstant etter med alt jeg skulle ha gjort. Nå har kroppen begynt å protestere, legen har gitt meg medisin jeg trodde bare 70-åringer gikk på og jeg er generelt nødt til å finne en ny rytme.
  Om ca tre uker begynner jeg i ny jobb. Det er en unik sjanse til å legge om livsstilen og komme ut av en usunn spiral. Med GTD-kunnskap i baklomma vil sjansene for å lykkes være langt bedre!

 16. Inger Johanne Storlien

  Jeg må være enda mer trengende. Jeg har hatt denne boka i norsk oversettelse siden ca 2006, og jeg har ikke kommet mange sidene inn i den fordi det hele tiden er ting som haster mer eller jeg er så sliten av alt jeg skulle ha gjort at jeg ikke orker å lese en bok i hele tatt.
  Det jeg trenger for å få lest denne boka er å ha lest den.
  Ok… jeg skjønner det om du gir den til en annen.

 17. Jeg trenger å lære GTD da jeg sliter med konsentrasjonen og fokus, Er født med sykdommen ADHD som trolig har en innvirkning på det, derfor ser jeg på alternative metoder for å få ting gjort istedet for å bruke medikamenter. Jeg ser at flere med ADHD også har kommet seg inn i GTD opplegget og lykkes, og dette vil gjerne jeg også forsøke.

 18. Morten P Røvik

  Og vinneren ble: Siv Storløkken

  Gratulerer Siv!

  Trekningen ble utført ved å telle antall kommentarer og deretter bruke http://random.org til selve trekningen. Måtte trekke to ganger. Den første kandidaten hadde kun lagt igjen kommentar og ikke tvitret.

 19. Svanhild Odden

  Hei. Hvilken iPhone app anbefales til bruk med Gtd metoden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen