Iphone som bakspeil

Jeg fikk plutselig en god ide her om dagen som jeg tror andre kan ha nytte av. Som bilfører er det ofte ikke bare som foregår på veien du må forholde deg til. Noen ganger, som far og hundeeier, er det ting som foregår i baksetet som jeg må forholde deg til for å være trafikksikker.

Så jeg har vridd speilet for å se hva som foregår. Uten å se særlig mye og med ulempen av at du ikke lenger ser veien…

Så slo det meg at iPhone 4 med sitt Front Facing Camera kan brukes til å speile hva som foregår i baksetet. Jeg har et TomTom CarKit som holder iPhonen (med en liten modifikasjon for å passe til iPhone 4) og som enkelt kan vries til landskapsmodus. Og voilá, med et trykk på kameraknappen ser jeg bakover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen