Redesign av bloggen

Nå var det på tide med en oppussing av bloggen. Dette er versjon 3.0 siden jeg begynte å blogge 9. mars 2006. Det forrige designet var et WordPress-theme fra NeoEase som heter iNove. Det har føltes utdatert en god stund…

Versjon 3.0 er basert på WordPress med et theme fra Woothemes som heter Canvas. Dette themet er sterkt tilpasningsbart og du har ganske frie hender til å gjøre designet du selv vil. Og resultatet ser du på nå!

Foto til headeren har Morten Prom tatt og han har ellers tatt alle pressebildene mine.

Jeg ønsker deg velkommen! Håper du vil kommentere flittig og gi meg tilbakemeldinger :-)

2 hendelser på “Redesign av bloggen”

  1. Pen redesign, Morten! Må innrømme jeg var litt lei den forrige, er mange som benytter seg av den. Dette var jo både oversiktlig og stilig. :) Fine pressebilder var det òg.

    Da ser jeg fram til at det kanskje kommer innlegg noe hyppigere enn før her. ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen