Twitters nye ReTweet

Jeg må innrømme at jeg er noe irritert på den nye måten Twitter har lagt ReTweets. Når da min favoritt iPhone app Tweetie2 omfavner denne måten å gjøre det på blir jeg litt frustrert.

Inspirert av Mashable sin spørreundersøkelse har jeg lyst til å lage min egen for å høre hva mine followers mener.

I Mashable sin undersøkelse så sier 64% at de liker den gamle metoden. Får vi samme resultat på denne målingen?

OPPDATERT (27.12.09) Pollen er stengt for videre avstemming.

3 hendelser på “Twitters nye ReTweet”

 1. Ser ikke helt problemet. Den nye utelukker ikke den gamle?

  Om man vil ReTweete på gamlemåten kan man selvfølgelig det. Vil man legge til egen kommentar må man bruke gamlemåten.

 2. For meg så handler det like mye klientsoftwareprodusentenes evne til å gi oss valget som Twitters evne til å implementere en uforståelig (for meg, har ennå ikke grepet på hvordan den funker..) funksjon. 

  Hadde det vært enkelt å forstå, samt at man fikk valget hvilken man ville bruke i alle klientene hadde jeg mindre problemer.

 3. Tweetie2 på iPhone gir deg valget til å gjøre akkurat som du vil. Du kan velge enten «Retweet» som gir deg en RT med den nye funksjonen, uten mulighet til å endre teksten. Eller du kan velge «Quote tweet» som gir deg RT på gamlemåten, der du selv kan legge til tekst.

  I feeden viser Tweetie2 alle retweets gjort med den nye funksjonen markert med et rødt hjørne, så du lett kan se at de meldingene kommer opprinnelig fra folk du ikke følger.

  Det største problemet med den gamle måten å retweete på er at de meldingene blir forvirrende for nye brukere. Når jeg retweeter noe hender det at folk tror jeg har skrevet det jeg retweeter. Med denne nye funksjonen vil en retweet se ut som en vanlig tweet. Med bilde og navnet til den personen som opprinnelig sendte ut meldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen