Sammenleggbar tilhenger

Sammenleggbar biltilhenger

Har du begrenset med garasjeplass og har tenkt at det hadde vært kjekt med en tilhenger?

Vel – da er vi i samme båt. Jeg har funnet en løsning som jeg synes grenser mot genial.

Jeg snublet over denne tilhengeren på finn.no og sjekket den først ut på nettet. Jeg reiste så for å se den og besluttet kjapt at dette var greia for oss.

Hengeren stues bort innerst i garasjen når den ikke brukes og da bygger den kun 38 cm! Ikke 3 meter, som gjerne er tilfelle med hengere med plan og festehal, men 38 cm. Det får de flest plass til innerst i garasjen.

Og når det tar kun 2 minutter å stue bort etter bruk og er så enkel å bruke at kona fint klarer det selv så er vel saken biff?

Advarsel: videoen har et supertacky lydspor. Skru av lyden om du er omfintlig! :)

Tilhengeren koster ca. 8800.- inkl registrering.

Jeg har ikke mottatt betaling for å skrive dette, ei heller noe avslag i prisen. Men som alltid – jeg deler ting jeg synes er nyttige og kule som andre kanskje kan ha glede av.

Liker du tilhengeren så kommenter gjerne i kommentarfeltet! 

 

13 hendelser på “Sammenleggbar tilhenger”

 1. Hei!
  Er du fortsatt fornøyd med hengeren? Og kvaliteten er fortsatt bra?

 2. Morten P Røvik

  Hei Tormod,
  Ja – jeg er veldig godt fornøyd. Kvaliteten er upåklagelig såvidt jeg kan bedømme.
  Jeg har bl.a. brukt den til å kjøre plentraktoren til service i sommer. Tipp hengeren og kjør plentraktoren rett opp på! Glimrende!

 3. Hei

  den virker genial og har vært å sett på den, det forundrer meg litt at det ikke leveres helsårsdekk til den.

 4. Morten P Røvik

  Hei Knut,
  Nå kan jeg for lite om hengere til å kunne bedømme at vinterhjul er påkrevd eller nødvendig. Men jeg har kjørt den med hell til dynga med søppellass midtvinters uten problemer.

 5. Sverre Aasen

  Spennende å lese dine gode erfaringer med denne hengeren, siden min erfaring er stikk motsatt. Prinsippet er gjennomtenkt og på grensen til genialt, men eksemplaret av WallTrailer som jeg lånte av en kollega ga ingen god opplevelse. Selv har jeg en helt enkel, rimelig henger med omtrent samme kassemål som denne, men siden den sto på hytta fikk jeg låne en WallTrailer da jeg skulle frakte to mopeder ca 25 mil. Konstruksjonen virket stabil, men turen var preget av bevegelse og vibrasjoner fra hengeren, som vi merket godt i bilen. Etter turen dro jeg innom et dekkverksted og fikk avbalansert hjulene, uten at dette ga noen endring i kjøreegenskaper.

 6. Morten P Røvik

  Hei Sverre,
  Det du beskriver her har jeg ikke opplevd. Hengeren har alltid oppført seg eksemplarisk på veien og faktisk såpass eksemplarisk at jeg har glemt at den henger på.
  Faktisk såpass eksemplarisk at jeg ved et tilfelle har rygget bilen på plass uten huske at hengeren var på og ødela støtfanger bak som følge :)
  Har kjørt plentraktoren og en Harley Davidson V-Rod på den uten minste ustabilitet.
  Kan det ha vært noe galt eller skade ala rammeskjevhet på hengeren du lånte?

 7. Sverre Aasen

  Jeg lånte som sagt tilhengeren, som den gang var ca et år gammel (kjøpt ny i 2012). Eier av hengeren advarte meg mot dette da jeg lånte den, men det var verre enn jeg hadde forestilt meg. Vet at hengeren står mer eller mindre ubrukt, siden han synes det er slitsomt å kjøre med den. Han angrer på kjøpet, men bør kanskje ta kontakt med leverandør

 8. Morten P Røvik

  Det ville jeg ha gjort. Denne tilhengeren må det da være noe feil med? Med norsk kjøpslov i ryggen har han rett til å få den reparert. Kjøpt i 2012 gir han til 2017 å reklamere.

 9. Sverre Aasen

  Her har man nok trodd at det var slik disse hengerene skulle være, og angret på kjøpet. Jeg har tipset min kollega om denne tråden.

 10. Hei , som utvikler samt produsent av WallTrailer´en så høres det ut som der er feil på ett hjul som Sverre Aasen lånte. Er der noe vi kan gjøre så ordner vi dette, det er bare å gi oss beskjed.
  Vi har nesten ikke noe reklamasjon på denne hengeren, som vi selger til en rekke land.
  Hengeren er mye brukt til frakt av nettopp MC´er. Er også i bruk i Rally Dakar løpet til frakt av disse. Der ligger endel filmer ute på nettet. Se hvor stabil den er fra 30km/t til 130km/t ved å kopiere denne YouTube linkene : http://www.youtube.com/watch?v=-z9FXVx9cPg&feature=youtu.be&t=1m40s eller linken : https://www.youtube.com/embed/iQWMI4oOWBQ

 11. Jeg kjøpte en slik henger i går, og den bråkte mye! Var klargjort og montert når jeg hentet den, dekk var ikke avbalansert. Ringte han jeg handlet av og spurte om det var normalt pga den var sammenleggbar, men vedkommende visste ikke helt! Da ble jeg sjokkert. Jeg sa han skulle snakke med sjefen sin og be han ringe meg, men har ikke hørt noe enda.

  Er så det høres ut som man kjører på humpete vei, med løse støtdempere og hjuloppheng samtidig. Bråket roet seg i over 60 km/t. Jeg skal prøve hengeren med en annen bil for å forsikre meg om at det ikke er noe galt med hengerfestet på bilen min, og legge den sammen og rette den ut, før jeg prøver igjen. Vedvarer dette så vil jeg helst levere den inn igjen. Direkte pinlig å kjøre med slikt bråk.

 12. Morten P Røvik

  Hei Gunn,
  Min bråker ikke mer enn en vanlig tilhenger. Så dette er nok noe som ikke er som det skal. Kanskje forhandler ikke helt kjenner hengeren? Uansett så tror jeg som sagt at dette er en reklamasjonssak og burde fikses av forhandler.
  Lykke til!

 13. Ja, konseptet er genialt, så håper det ikke skal være slik. Enkel å slå sammen og manøvrere på plass var den også. Skal prøve igjen med en annen bil, og er det likedan så tar jeg kontakt med forhandler og ber dem se på den. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen