Test: Yoobao iMagic Case for iPad 2

Unboxing og førsteinntrykk av dette kvalitetscaset fra Yoobao.

Med få unntak lager Yoobao bra ting – se også Test: Yoobao Magic iPad case v 4 for første generasjon iPad om du har det.

Disse magic casene er begge laget i skinn og har en opplevelse av høy kvalitet over seg.

Jeg har ikke fått betalt for å lage denne videoreviewen.

Oppdatert 18.11: Jeg likte caset så godt at jeg har kjøpt det. Og jeg fikk en rabattert pris fra iDingz.com

7 hendelser på “Test: Yoobao iMagic Case for iPad 2”

 1. Den ligner veldig på Targus sin case som jeg er veldig fornøyd med, men den har «bare» 2 spor å justere vinkelen når den står.

 2. Morten P Røvik

  Jeg har nå fått testet litt mer og noe av det jeg liker godt er at sporene/furene er såpass dype at iPad ikke sklir ut av de.

  Jeg har et billigcase fra teknikmagasinet med samme funksjonalitet, men som har grunnere furer og det holder på å irritere vettet av meg ved at iPad sklir ut…

 3. Hei, takk (igjen) for informativ video. I et informasjonshav der ute har jeg startet hos deg etter førstegangskjøper av iPad (ver 3) med tanke på å bli mer digitalisert i møter, trikk, tog osv (både «input» og «output»).

  Skal kjøpe «(transport)beskyttelse» og «stand» som sammen med keyboard jeg ønsker skal gi meg en «laptop» simulering.

  Denne Yoobao-«case»-en ser jeg vil dekke behovet, da med bare å «legge keyboardet» i fanget/på bord foran. Det jeg mangler da er en tastatur-beskyttelse («case»).

  SPØRSMÅL:
  – Er denne casen fra videoen den du fremdeles anbefaler?
  – Har du noen anbefaling på keyboard-case?

  ALTERNATIV?
  Jeg leitet litt rundt og fant «Incase Ipad Apple Wireless Keyboard Case»
  (ref. http://www.youtube.com/watch?v=dYQOFB9M4DQ)
  som er et keyboard case som fungerer som et «stand» og da beskyttelse under transport.

  Fordelen med den løsningen er at da kan man beskytte iPad-en med hardcase på baksiden:
  http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=561017
  (demo video: http://www.youtube.com/watch?v=dYQOFB9M4DQ )

  og smart-cover på forsiden som det er tilrettelagt for.

  Har du noen kommentar til det som et alternativ du som er en dreven iPad bruker?

  MOTIVASJON:
  Tenker at en arbeidshverdag «on the run» som prosjektleder vil jeg bruke iPaden som «papir» («input» og «output») hvor jeg tidligere har brukt papir (notatpapir ev. utskrift) fordi «terskelen» på å bruke bærbar PC er for høy (enten av psykologiske eller praktiske årsaker.

 4. Morten P Røvik

  Hei Knut,
  Takk for hyggelig skryt – det er for å kunne være til nytte og hjelp til andre jeg blogger.

  Ja – jeg bruker Yoobao Magic hver dag og er reiseetuiet mitt. Når jeg skal ha den til reise PC/mac tar jeg i tillegg med mitt Logitech tastatur og tar av Yoobaoen og legger iPaden nedi. Selve tastaturet godt å skrive på – og på høyden med Apple sine egne tastatur. Den kommer med en rekke ekstrataster og ekstrafunksjoner som utvider bruken ytterligere. Anbefaler å lese bruksanvisningen om du kjøper denne – det vil du ha igjen for.

  Jeg lager vel kanskje en videopost om Logitech tastaturet også en dag, men nøyer med med å linke deg til en bloggpost skrevet av en annen teknoholiker, nemlig Hans-Petter Nygård Hansen som har skrevet om den.

  I skrivende stund selges Logitech Keyboard Case til 399.- hos Komplett.

  Om du kjøper den, kom gjerne tilbake og legg igjen ditt inntrykk av den!

 5. Har reklamert for bloggen din på LinkedIn og Facebook.

  Ellers, dette tastaturet høres interessant ut. Kan det avhjelpe «hjelp»-en jeg postet på Facebook her forleden:
  Fra «verdensmester» til «ingenting»… Vi snakker hurtigtaster (klipp lim, alt-tab, Ctl-Tab, osv.) på PC-tastaturet hvor jeg regner meg selv i eliteserien. På iPad tastaturert er jeg knapt med i seriesystemet. Hvor er «Alt-Tab» osv. Søkte litt men fant ikke noe spesielt. Tar gjerne i mot en lenke/tips!!»

  Ellers er jeg jo nysgjerrig på om du har et godt tips på «minimus»-bag/dokumentveske for det mest essensielle i jobbsammenheng (uten PC): iPad, keyboard, iPhone, Notetaker wallet, kanskje en avis :-) som ser bra ut. Bruk: pendling, toget og kanskje på jobb kontorlandskap til og fra møter osv. for å slippe å ha for mye «løse deler»… Bare hvis du har noe i pannebrasken…jeg har google jeg også :-)

 6. Morten P Røvik

  Hyggelig du reklamerer for bloggen min – liker besøk jeg!

  Det er ikke alt du kan på en Mac/PC du kan få til med en iPad. Men lurer du på hva du få til med Logitech tastaturet har jeg linket til brukermanualen som viser taster og funksjoner her.

  Ellers så liker jeg godt min Samsonite veske. I den får jeg plass til iPad og Macbook Air 11″ + kabler, fjernkontroll og overganger, en blokk, GTD System Guides, noen penner og annet småstash.

  Den er ikke stor nok til en avis så den må jeg lese på iPad :-) Men den er liten og kjekk å bære med seg.

  Håper dette var nyttig?

 7. Yoobao casen fungerer utmerket. Har hatt den en liten stund nå. Anvendelig i fanget som du beskriver og som vanlig «stand» med trådløst tastatur (standard) bare liggende foran på pulten.

  Ellers var jeg litt for seint ute med 399,- Logitech tipset, nå er det 599,- så jeg venter litt (ref paragrafen over har jeg egentlig det jeg trenger). Men skal lese på Logitech manual og se om det er funksjonaltitet der som øker bruken av keyboardet

  Når det gjelder vesken ser den bra ut. Får se litt ann hva behovet blir. Midlertidig har jeg funnet fra min gamle (ubrukte) «a4-mappe» i sort skinn som jeg fikk av en kunde en gang. Du vet disse hvor du hadde en A4-blokk festet med ryggen under en slisse osv. Denne var ubrukt da den var altfor stor (35,5cm*29*4) men den passer utmerket for iPad, trådløst keyboard og noe småstash. Veske er nok noe man bør fysisk teste litt også så jeg får komme meg i en butikk.

  Uansett takk for tips. Håper å komme meg på en GTD Meetup samling snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen