Langtidstest av bluetooth handsfree til iPhone

Plantronics Voyager Pro

Oppdatert 15.06.12: jeg har kjøpt og testet foreløpig siste versjon av dette headsettet Voyager Pro HD her.

Jeg har lenge vært på jakt etter et bluetooth handsfree til iPhone som faktisk funker. Og jeg har blitt skuffet hver gang. Jeg hører den jeg snakker med godt, men den som jeg snakker med har varierende og gjennomgående dårlig lyd. Selv med Apple sin egen handsfree er dette tilfelle.

Til daglig er jeg avhengig av handsfree på kontoret (skrive på tastatur samtidig som snakker) og i bilen (påbudt og lurt for sikker kjøring).

Jeg leste for litt over ett år siden om Plantronics Voyager Pro + og fant ut at dette var verdt et forsøk. Og jeg har endelig funnet en handsfree som leverer.

Plantronics Voyager Pro

Er ikke blant de minste, men klarer du å leve med budbilsjåfør-looken så får du:

 • Lang tale- og standbytid (6t/5dager)
 • Komfortabel å ha på. Selv med briller.
 • Meget god støydempende mikrofon (faktisk 2)

Støydempingen er så bra laget at jeg stadig vekk må forklare at jeg sitter i bilen i 100km/t og ikke på kontoret.

Så trenger du en bluetooth handsfree som funker kan jeg anbefale denne varmt.

Les mer  på Plantronics sider her

Prissammenligning:
Amobils prisammenligning
Kelkoo prissammenligning

PS jeg er ikke betalt for å skrive om varen, har betalt for den som vanlig og får ingenting for å linke.

4 hendelser på “Langtidstest av bluetooth handsfree til iPhone”

 1. Sven Thore

  Støtter konklusjonen din. Kjøpte samme headsettet i våres, var veldig skeptisk i begynnelsen. Men har aldri angret

 2. Tilbakeping: Den beste handsfree til iPhone | Morten P Røvik

 3. Som jeg har kommentert til annen nyhet her: Jeg vil våge påstanden at dette er den beste bluetooth handsfree til Android og Windows Phone også. Kan ikke se at det er noe som gjør denne spesielt bra til iphone. Bruker den selv (har faktisk 3-4 stykker av den rundt omkring for å ha den tilgjengelig) og den har både fantastisk lyd og veldig bra rekkevidde. Merk at det er store prisforskjeller på denne – har opplevd helt opp til kr 1000 i forskjell! Kjøp der den er billigst: http://www.prisjakt.no/product.php?p=1057411

 4. Morten P Røvik

  Takk Jan,
  Jeg har kun testet denne mot iPhone og ville ikke gå med påstander jeg ikke kan stå inne for. Blir litt lite etterrettelig…

  Flott at du har testet og tatt deg bryet med å bringe dine erfaringer hit til mine lesere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen