Twitter kombinert med sannhetsserium – eller Tre ord om deg

I dag kom jeg over en tjeneste som jeg synes er fasinerende.

Du oppretter en konto på tjenesten, får en nettadresse du ber folk om å besøke og der kan de anonymt si sine sannhets ord om deg. Men kun tre… Og deri ligger magien.

Det er slags twitter kombinert med sannhetsserium. Ærlige korte tilbakemeldinger om hvilke inntrykk folk har av deg.

Så langt har folk vært veldig snille og hyggelige med meg, men like snille er ikke alle med andre. Thomas Moen har fått passet påskrevet av anonyme troll som kan mistenkes å være ute etter å ta ham. Særlig hyggelig er det i hvertfall ikke. Det er greit at noen ikke liker deg – det er ikke like greit at de anonymt angriper deg.

Du kan lese hva folk har skrevet om meg her:
http://threewords.me/mortenrovik

Om du vil gi Thomas tre trøstens ord kan du det her: http://threewords.me/thomasmoen

1 hendelser på “Twitter kombinert med sannhetsserium – eller Tre ord om deg”

  1. Ja, jeg kom tilfeldigvis over denne tjenesten i dag jeg også, faktisk gjennom en Tweet relatert til Thomas Moen ;)
    Tjenesten i seg selv er jo ganske artig, selv om jeg tror levetiden til tjenesten er relativt kort.
    Uansett, så må jeg si jeg syns jeg det er tøft av folk å plassere seg i ”gapestokken” slik og å la anonyme få mene akkurat hva de vil om deg. Spesielt tøft av Thomas Moen, som tilsynelatende hadde en mindre hyggelig høst, da alle skulle ”ta han” i forbindelse med bloggplakaten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen