Produktivitetens Bermuda Triangel

Jeg fant denne illustrasjonen etter at @sturleibergen tipset om den på Twitter. Syntes den var så bra at jeg måtte bringe den videre til mine blogglesere.

Den fanger noe av det som er en av produktivitetens større fiender – våre egen evne til å bedra og lyve til oss selv. «Jeg skal bare sjekke Twitter» er en frase jeg tar meg selv i å si til meg selv. Og vips er to timer over… Kjenner du deg igjen?

The Bermuda Triangle of Productivity av Fuchsia Macaree

, , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Produktivitetens Bermuda Triangel | Morten P Røvik -- Topsy.com - 21.01.2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Morten P. Røvik and Morten P. Røvik, needian. needian said: RT @mortenrovik: Produktivitetens Bermuda Triangel – http://bit.ly/eIf55j [illustrasjon] #gtd #osloGTD […]

Legg igjen en kommentar

Design og hosting: Senson AS