6 hendelser på “David Allen intervjues på MSNBC”

 1. Ferdinand Nervik

  Jeg kunne godt tenke meg å se hele intervjuet. Hvor er det jeg kan gjøre det?

 2. Morten P Røvik

  Hei Ferdinand,

  Det du ser i videoen er hele intervjuet. Når de sier «We will be right back» på slutten av videoen mener de at de kommer tilbake med resten av sendingen.

 3. Takk for at du klippet og la ut. Selv om jeg har lest boka, og prøver å jobbe etter GTD, gav dette ny innsikt. Det var en ting jeg spesielt merket meg: You have to make though choices. Det er vanskelig å prioritere bort ting, men det er nødvendig. Med GTD trenger ikke det bety å kaste ting, men bare å plassere det i en «kanskje/someday» som en god idé som nå ikke er prioritert. Jeg skal bli mye flinkere til å gå gjennom og sette mine prosjekter «on hold» i OmniFocus, og heller ta en vurdering jevnlig på om de skal reaktiveres igjen.

 4. Det med «someday/maybe» har vært litt vrient for meg. Alltid når jeg har puttet ting i en slik liste ender det opp med at det aldri blir gjort.

 5. Morten P Røvik

  Jeg tror kanskje du har misforstått når konteksten someday/maybe skal brukes. Denne konteksten skal kun brukes på neste handlinger som du ikke er rede til ta en stilling til når og om den skal gjøres. Men samtidig som du ikke vil glemme. De skal kanskje gjøres en gang/kanskje.

  Ikke bruk denne konteksten på neste handlinger du har tatt en stilling skal gjøres :-)

  Legg heller på en start og/eller due dato. Eller flagg de slik at den dukker opp på «radaren» slik at du får utført den.

 6. Bra sammanfattning av några viktiga delar av GTD i det videoklippet, helt klart. Han körde igenom 6 timmar föreläsning där på 4 minuter ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen