David Allen intervjues på MSNBC

, ,

6 responser til David Allen intervjues på MSNBC

 1. Ferdinand Nervik 11.12.2010 den 05:32 #

  Jeg kunne godt tenke meg å se hele intervjuet. Hvor er det jeg kan gjøre det?

 2. Morten P Røvik 11.12.2010 den 07:32 #

  Hei Ferdinand,

  Det du ser i videoen er hele intervjuet. Når de sier «We will be right back» på slutten av videoen mener de at de kommer tilbake med resten av sendingen.

 3. Svend Andreas Horgen 11.12.2010 den 11:53 #

  Takk for at du klippet og la ut. Selv om jeg har lest boka, og prøver å jobbe etter GTD, gav dette ny innsikt. Det var en ting jeg spesielt merket meg: You have to make though choices. Det er vanskelig å prioritere bort ting, men det er nødvendig. Med GTD trenger ikke det bety å kaste ting, men bare å plassere det i en «kanskje/someday» som en god idé som nå ikke er prioritert. Jeg skal bli mye flinkere til å gå gjennom og sette mine prosjekter «on hold» i OmniFocus, og heller ta en vurdering jevnlig på om de skal reaktiveres igjen.

 4. @JanFredrikB 13.12.2010 den 18:46 #

  Det med «someday/maybe» har vært litt vrient for meg. Alltid når jeg har puttet ting i en slik liste ender det opp med at det aldri blir gjort.

 5. Morten P Røvik 13.12.2010 den 21:07 #

  Jeg tror kanskje du har misforstått når konteksten someday/maybe skal brukes. Denne konteksten skal kun brukes på neste handlinger som du ikke er rede til ta en stilling til når og om den skal gjøres. Men samtidig som du ikke vil glemme. De skal kanskje gjøres en gang/kanskje.

  Ikke bruk denne konteksten på neste handlinger du har tatt en stilling skal gjøres :-)

  Legg heller på en start og/eller due dato. Eller flagg de slik at den dukker opp på «radaren» slik at du får utført den.

 6. Fritjof Andersson 19.12.2010 den 20:14 #

  Bra sammanfattning av några viktiga delar av GTD i det videoklippet, helt klart. Han körde igenom 6 timmar föreläsning där på 4 minuter ;)

Legg igjen en kommentar

Design og hosting: Senson AS