Test: iPhone 3GS video

Jeg har laget en liten testvideo for å vise hvordan iPhone 3GS takler å lage video og se hva slags kvalitetsforinging man får ved å publisere den til YouTube.

Selv om filmen over er av akseptabel kvalitetet så er forringelsen som Youtube påfører videoen merkbar. Spiller du av på mobilen eller vha PC/Mac så er kvaliteten faktisk ganske bra.

Fordelen med å bruke Youtube (og også MobileMe om du abonnerer på tjenesten) er at den er tilgjengelig fra mobilen. Du kan poste rett fra mobilen og til YouTube/MobileMe!  Jeg kan leve med litt kvalitetsforringelse da, selv om det er av hjertebarnet mitt ;-)

Har kommentarer så er du velkommen til det nedenfor! Ønsker du ikke å kommentere kan du gjerne gi posten det antall stjerner du mener den fortjener :-)

,

2 responser til Test: iPhone 3GS video

  1. Mattis Hovden Aas 10.08.2009 den 17:12 #

    Hehe, ja det var gromlyd! Og bortimot gromfilm også. :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. ArnsteinBlogg 2.0 » I am the best! - 04.08.2009

    […] @mortenrovik som var en av de sterkeste konkurrentene i Mr Twitter er en veldig interessant twittrer. Han er teknogeek og skriver om duppedingser, tekno og mye annet. Han er også blogger og stolt Harley-eier og forspiller aldri en sjanse til å vise frem hjertebarnet sitt. […]

Legg igjen en kommentar

Design og hosting: Senson AS