invisibleShield™ på iPhone 3G S

Denne bloggposten er skrevet etter at jeg har installert invisibleShield og er mine tanker om installasjonen og resultatet.

Hvorfor?

Mer riper iPhone 3G
Mer riper iPhone 3G
Riper iPhone 3G
Riper iPhone 3G

De fleste av oss som har kjøpt en dyr dings ønsker å bevare den like pen som når den var ny. Og det er det flere måter å gjøre det på. Den mest vanlige er vel å sette på en eller annen bæreveske i form av f.eks. lær eller silikon. Disse beskytter mest mot slag og fall, men er heller dårlige til å beskytte eksempelvis en iPhone mot dens største overflatefiende; støv.

Støv? Ja – sånn du finner i alle lommer… Det er et fint slipepulver som skader overflaten med små riper. Min første iPhone 3G hadde jeg først en lærveske fra Pielframa på og deretter en enkel hardcase fra Teknikmagasinet på. Og begge disse lider av samme problem; små bevegelser mellom veske og iPhone skaper riper så snart du får litt støv imellom.

Har du iPhonen i lommen og legger noe hardt, f.eks. nøkler, sammen med den så har du et problem. Selve skjermen tåler faktisk utrolig mye, men selve bakstykket er det verre med. Det lar seg ripe lett.

Det usynlige skjoldet

Og her kommer InvisibleShield inn. Først, det burde hete Almost invisibleShield, for det er ikke usynlig, men nesten. Se bilder lenger ned.

InvisibleShield er en tynn plastaktig film som du legger rundt bakstykket (finnes til glasset også)

OBS!

For å få et godt resultat anbefaler jeg varmt at du ser følgende YouTube video med råd for installasjonen

oddbjarneEllers kan du være den neste som tvitrer:

 

 

Appelsinhud

Resultatet:

Etter tålmodig arbeid i ca. 45 minutter har jeg fått til en god installering.

Du kan få en lett appelsinhud på de store overflatene.

Men beskyttelsen blir god.
Sjekk denne YouTube videoen om du ikke tror meg ;-)

Nesten usynlig

Jeg vil anbefale invisibleShield til:

Deg som liker å fikle litt og som ønsker å sette av litt tid til egenopplæring før installasjon.

Vær klar over at dette er ikke enkelt, men belønningen blir bra!

Kommentér gjerne og gi gjerne denne artikkelen det antall stjerner den fortjener :-)

7 hendelser på “invisibleShield™ på iPhone 3G S”

 1. Jeg har slitt i stykker to slike shields. Eller, den første peilet av ganske tidlig, også fikk jeg en ny en på garantien. Den peilet av etter noen mnd. Nå har jeg et sett liggende i skuffen(med brutt pakning), orker ikke ta meg tid til å sette den på igjen. Hehe, men ellers, når det er snakk om beskyttelse så vil jeg anbefale invisibleShield. Ripesikker er den, og tåler mye «lommebank». «Uvant» med de kantene den første tiden tho.

  Jeg tenker at, uansett skal telefonen brukes, så hvorfor ikke la den være sitt sanne jeg. Er da bare dens sjarm og ustråling å bli slitt over tid :-D

  Neida, invisibleShield er god beskyttelse mot riper og annet slitasje. Anbefaler denne over de svære gummiflåtene som wrappes rundt telefonen, og som tar enda mer plass i lommen ;-)

 2. Bra beskrivende artikel, akkurat de erfaringer jeg selv har hatt med InvisibleShield.
  Enn av de små flikene på toppen ble ikke helt korrekt plassert og stakk litt utenfor iPhone chassiset. Jeg måtte fjerne den med skalpell, overgangen i snittet er blitt bra, ingen nye problemer :)

 3. Den var vrien å sette på, men føles mye tryggere enn de gummigreiene jeg hadde på før.

  Det eneste som mangler nå er en beskyttelse til dock-connectoren. Noen som vet om noe?

 4. Kirsten Flagstad

  Jeg fikk satt InvisibleShield på skjermen, men ga opp da jeg kom til hjørnene på baksida. Kasta hele greia i søpla :-(

  Nå er baksida beskyttet med et rødt, fint «skall» som jeg har kjøpt på elkjøp. De funker brillefint.

 5. Godt fortalt om invisibleShield, mulig jeg skal teste denne. Hørtes litt slitsomt ut den delen med å montere på, men ellers fint. Går til innkjøp av 3GS til uka (om den er på lager), så står mellom en slik eller rett og slett en «sokk». Er jo greit å beskytte skjermen også, noen ganger konsentrerer man seg sånn om baksiden. ;)

 6. I USA er det ein heil del salgsboder rundt om på kjøpesentra som legg på InvisibleShield… Du betalar dei nokre dollar og så tek dei heile jobben.

 7. Tilbakeping: Morten P Røviks teknoblogg » Test invisibleShield™ på iPhone 3G S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen